Kom in contact!

Iedereen kan zijn verhaal kwijt tijdens een koffietafel in Utrecht.

Kom in contact!

Kom in contact!

Als je door een ziekte of beperking niet meer kunt werken, of minder dan je gewend bent, heeft dat grote gevolgen. Je krijgt met allerlei instanties te maken en mogelijk ook met veranderingen in je privéleven en je inkomen. Misschien komen er vragen op je af waar je geen antwoord op weet. Of loop je tegen problemen aan die zich niet makkelijk laten oplossen.

Op Samen Veerkrachtig ontmoet je anderen die in dezelfde situatie zitten. We helpen elkaar met het vinden van antwoorden en we delen nuttige informatie. Via het forum kom je in contact met ErvaringsDeskundigen, kortweg ED’s. Zij hebben eerder meegemaakt wat jou nu overkomt. Op het forum kun je hen bijvoorbeeld een vraag stellen of tips delen. Ontmoet je lotgenoten liever persoonlijk? Kijk dan eens wanneer er een Koffietafel is.

Jouw ervaring kan een ander helpen.

“Eerlijk zijn tegen mijn vrienden heeft mij het meest opgeleverd”

Deel jouw verhaal

Koffietafel

Samen Veerkrachtig organiseert verspreid door het land bijeenkomsten. Tijdens zo’n Koffietafel praat je met anderen die in dezelfde situatie zitten, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige. Koffietafels zijn bedoeld om tips en ervaringen uit te wisselen. Je zoekt samen naar antwoorden en informatie die jullie verder kunnen helpen.

Volgende koffietafel:

Aanstaande evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

ED helpt je op weg!

Via Samen Veerkrachtig vind je mensen die eerder een situatie als de jouwe hebben meegemaakt. Zij zijn onze ErvaringsDeskundigen, kortweg ED’s. In het forum herken je ze aan de oranje cirkel om hun foto. Aan ED’s kun je vragen stellen, bijvoorbeeld over de keuring van het UWV of het vinden van ander werk. Benader ze gerust als je ergens mee zit, want op Samen Veerkrachtig helpen we elkaar bij het vinden van antwoorden.

ED
ED
ED
ED
ED
ED
henk
ED
ED
ED

Meest besproken op het forum

Stel je vraag