Bezoek een koffietafel!

Bezoek een koffietafel!

Verspreid door het land organiseert Samen Veerkrachtig bijeenkomsten voor mensen die net als jij te maken hebben met een arbeidsbeperking. Tijdens een Koffietafel praat je in groepjes van 8 tot 10 met elkaar, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige.

Een Koffietafel is bedoeld om tips en ervaringen uit te wisselen. Zo merk je dat je er niet alleen voor staat. Samen zoek je naar informatie die jou en anderen verder helpt.

Wil je meer weten over wat een Koffietafel voor jou kan betekenen? In onderstaand filmpje vertellen Natasja en Anjo over hun ervaringen met de Koffietafels van Samen Veerkrachtig.

Geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden?

Meld je aan via het formulier onderaan de pagina en we laten je meteen weten wanneer er een bijeenkomst bij jou in de buurt is.

Naast de Koffietafels van Samen Veerkrachtig vind je op onze agenda ook bijeenkomsten van onze samenwerkingspartners. Deze bijeenkomsten gaan bijvoorbeeld over <em>omgaan met verlies van werk</em> of <em>je financiën na arbeidsongeschiktheid</em>. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via onze website en worden kosteloos aangeboden.

Naast de Koffietafels van Samen Veerkrachtig vind je op onze agenda ook bijeenkomsten van onze samenwerkingspartners. Deze bijeenkomsten gaan bijvoorbeeld over omgaan met verlies van werk of je financiën na arbeidsongeschiktheid. Aanmelden voor deze bijeenkomsten kan via onze website en worden kosteloos aangeboden.

Agenda

Locatie: Drift 11, 3512 BR Utrecht Datum: dinsdag 14 juli 2020 Tijd: 13:00 - 16:15 Bent u (langdurig) ziek bij de werkgever? Dan zijn er vaak vragen over uw rechten en plichten binnen het re-integratieproces. [...]

Geen Koffietafel in de buurt of je kan dit keer niet?

Meld je hieronder aan en we laten je meteen weten wanneer er een bijeenkomst bij jou in de buurt is.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.